Imunify360: Tingkatkan Keselamatan Server Anda Secara Percuma!

Imunify360; Malware scanner; Fully-fledged server firewall; PHP Hardening
Imunify360; Malware scanner; Fully-fledged server firewall; PHP Hardening

Serverfreak sentiasa cuba memberikan servis yang terbaik dan memuaskan kepada semua pelanggan kami. Selain daripada pasukan Beberapa tahun ini, Serverfreak telah meningkat sistem keselamatan server dengan mengunakan Imunify360. Kepada pelanggan yang telah melanggan shared server kami, ia telah dilengkapi dengan Imunify360.

Ini tidak bermakna bahawa pengguna lain yang mempunyai lebih daripada satu akaun cPanel tidak boleh menggunakan perkhidmatan yang disediakan oleh Imunify360. Perisian ini masih tersedia di website kami, yang boleh anda langgan dan menambah ia pada server anda.

Apakah Fungsi Perisian Imunify360?

Imunify360 tidak hanya mengimbas malware untuk server anda, tetapi juga rangkaian keselamatan pelayan web yang lengkap. Berikut adalah senarai beberapa ciri utamanya:

Malware scanner
Membersihkan dengan teliti fail atau kod yang dijangkiti (sama ada dalam fail atau pangkalan data). Pengimbas ini akan berusaha sebaik mungkin untuk tidak memberi kesan kepada fungsi laman web anda dan hanya mengeluarkan apa yang benar-benar perlu.

Fully-fledged server firewall
termasuk perlindungan daripada serangan brute-force, serangan DoS, dan pengimbasan
port.

Web Application Firewall (WAF)
Melindungi laman web anda daripada hampir semua serangan aplikasi web, termasuk penyisipan SQL, penyertaan fail, dan lain-lain. Ia juga melindungi daripada bot jahat, pengimbasan kelemahan, dan tekaan kata laluan.

PHP Hardening
yang akan memperbetulkan semua versi PHP yang dipasang pada pelayan anda daripada kelemahan yang diketahui. Ini memastikan bahawa anda akan menghadapi kurang masalah jika anda perlu menggunakan versi PHP yang lama.

Reputation Monitoring
Ia yang akan memberitahu anda jika laman web anda atau IP pelayan anda berada dalam senarai hitam mana-mana.

Patch Management
Anda akan diberitahu apabila komponen mempunyai versi terkini yang tersedia.

Sebagai kesimpulan kerana Imunify360 adalah rangkaian keselamatan yang lengkap.
Ini tersedia untuk semua pelanggan shared hosting kami dan tiada pengaktifan diperlukan
sepenuhnya. Apabila Imunify360 berjalan, CSF, cPHulk, dan ImunifyAV tidak diperlukan. Ini akan mengurangkan pengunaan sumber daya pada server anda dan boleh digunakan di tempat lain.

Ditambah lagi, ciri-ciri serupa sering kali dikenakan bayaran dalam perkhidmatan hosting lain, tetapi mereka tidak menawarkan tahap keselamatan yang sama tinggi. Sekiranya anda memilih untuk meningkatkan lesen Imunify360 percuma dan menambahnya untuk melindungi lebih banyak akaun cPanel, anda masih akan mendapatkan keselamatan yang terbaik dengan harga yang jauh lebih murah berbanding tempat lain. Imunify360 adalah pemimpin dalam pasaran keselamatan laman web anda.

Make the switch to great hosting today!

Enjoy a risk-free trial with our 30-day money-back guarantee!

Make the switch to great hosting today!

Enjoy a risk-free trial with our 30-day money-back guarantee!

Leave the first comment