CARA MEMILIKI LAMAN WEB WALAUPUN TIDAK MEMPUNYAI KEPAKARAN IT

Anda seorang peniaga atau penulis? Anda bercita-cita memiliki laman web untuk perniagaan atau blog anda? Ini artikel yang sesuai untuk anda.

Kami faham, ramai yang ingin memiliki laman web tetapi tidak mempunyai kepakaran IT. Ramai yang berpendapat dan akan merasakan membuat sebuah laman web terlalu sukar, leceh, mahal dan tidak berbaloi untuk dimiliki.

Hari ini, kami akan cadangkan anda mengunakan builder laman web iaitu weebly. Kenapa kami cadangkan anda seperti ini? Ini adalah sebab-sebabnya:-

MUDAH DIGUNAKAN: Weebly menyediakan antara muka (interface) yang mudah difahami, jadi anda boleh mengurus laman web dengan cepat tanpa mempunyai pengetahuan teknikal yang mendalam.

REKA BENTUK MENARIK: Tidak perlu risau, Weebly menawarkan berbagai templat yang profesional dan menarik. Anda hanya perlu memilih mengikut kesesuaian laman web anda.

SISTEM ‘DRAG & DROP’: Dengan sistem drag-and-drop, ia memudahkan anda mengatur posisi dan tata letak elemen-elemen tersebut tanpa perlu menulis ‘code’.

RESPONSIF DAN MOBILE-FRIENDLY: laman web yang dibuat dengan Weebly secara automatik akan responsif. Hal ini penting untuk memberikan pengalaman yang baik kepada pengunjung laman web anda walaupun mereka mengunakan mana-mana peranti.

KERJASAMA DENGAN APLIKASI PIHAK KETIGA: Weebly menyediakan integrasi dengan berbagai aplikasi pihak ketiga seperti Google Analytics, MailChimp, PayPal, dan lain-lain. Ini dapat meningkatkan fungsi dan kadar efektif laman web anda.

Berita baik! Serverfreak menyediakan servis langganan Weebly. Hubungi kami untuk sebarang pertanyaan:

Hana https://wassap.my/60193788829

Rodziah https://wassap.my/60193788832

Syafiqah https://wassap.my/60193788825

#wordpress #serverfreak #domain #website #Server

Make the switch to great hosting today!

Enjoy a risk-free trial with our 30-day money-back guarantee!

Make the switch to great hosting today!

Enjoy a risk-free trial with our 30-day money-back guarantee!

Leave the first comment